Η Εταιρεία μας

Η Εταιρεία μας

“Το ελληνικό ιδεώδες χτίστηκε γύρω απ το Ευ Ζην και θωρακίστηκε από τα αμέτρητα φυσικά προϊόντα και βότανα του τόπου μας για την φροντίδα και την περιποίηση του σώματος....από την Αρχαία Ελλάδα και την εποχή του Ηρόδικου εμπνευστήκαμε και δημιουργήσαμε την Herodicus Care, μια ελληνική εταιρεία στο χώρο της προσωπικής φροντίδας.”

Η Ιστορία μας

Το 2017 δημιουργείται η Herodicus Care, μια νέα, αμιγώς Ελληνική εταιρεία, από δύο άτομα που έχουν ως εφόδια, την πολύχρονη πείρα σε πολυεθνικές και Ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες σε στρατηγικούς τομείς όπως οι πωλήσεις, το marketing, η επικοινωνία και η ανάπτυξη νέων προϊόντων του ενός και τη μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της φυσικοθεραπείας, σε αθλητικούς συλλόγους και σε μεγάλα φυσικοθεραπευτικά κέντρα του άλλου.

Η Φιλοσοφία μας

Οι τέσσερις πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη, η καινοτομία και η ποιότητα.

  • Κοιτάμε πάντα με ειλικρίνεια στα μάτια τους πελάτες μας.
  • Κερδίζουμε συνεχώς την εμπιστοσύνη των πελατών μας, αυξάνοντας την εταιρική μας αξία.
  • Δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα, με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και πάντα με σεβασμό και φροντίδα για τον καταναλωτή.
  • Προσφέρουμε άριστης ποιότητας προϊόντα, σε μία αγορά που συνεχώς εξελίσσεται.

Το Όραμά μας

Όραμά μας είναι να γίνουμε μια κορυφαία Ελληνική εταιρεία, εμπορεύοντας και αναπτύσσοντας καινοτόμα, αποτελεσματικά και αξιόπιστα προϊόντα υψηλής ποιότητας, στο χώρο της υγείας, της φυσικοθεραπείας και της προσωπικής φροντίδας, που θα συνεισφέρουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ηρόδικος ο Σηλυμβριανός

Η επωνυμία της εταιρείας «Herodicus Care» είναι εμπνευσμένη από τον Ηρόδικο τον Σηλυμβριανό, έναν αρχαίο Έλληνα αθλητή, παιδοτρίβη, διατροφολόγο, φιλόσοφο και ιατρό του 5ου αιώνα π.Χ., που γεννήθηκε στη Σηλυμβρία, την αρχαία πόλη της Ανατολικής Θράκης, η οποία ήταν Μεγαρική αποικία. Θεωρείται ότι χρησιμοποίησε πρώτος την θεραπευτική σωματική άσκηση ως ιαματικό μέσο για να γιατρέψει ασθένειες και ήταν ένας από τους δασκάλους του Ιπποκράτη. Συνιστούσε επίσης την καλή διατροφή και τα μασάζ με την χρήση βοτάνων και ελαίων, ενώ οι θεωρίες του έγιναν θεμέλιο της αθλητικής ιατρικής. Ο Ηρόδικος, κατά πολλούς ιστορικούς, θεωρείται ο θεμελιωτής της Ιατρικής Γυμναστικής.